1. augusta 2017

DIVINO školenia

Sme agentúra, ktorá trendy nielen sleduje, ale snaží sa ich aplikovať i do praxe. A nie iba vlastnej! So svojimi skúsenosťami sa pravidelne delíme s našimi klientmi, s vami na blogu, ale aj na otvorených školeniach.

Minulý týždeň sme pre Poštovú banku pripravili školenie „Ako komunikovať na sociálnych sieťach od A po Z“, ktoré sme na mieru vystavali pre klienta. Naše školenia po obsahovej stránke vždy prispôsobujeme klientovi a uprednostňujeme individuálny prístup.  Pri tvorbe konceptu sme sa venovali predovšetkým komunikácií na osobných sociálnych sieťach a profiloch na Instagrame, Facebooku a LinkedIn.

Výhodou našich školení je prostredie nášho officu – rodinný dom so záhradou dodáva našim školeniam uvoľnenú a domácu atmosféru. Práve to sa osvedčilo aj pri poslednom komunikačnom tréningu, ktorý si účastníci naozaj naplno užili.

Naše komunikačné workshopy založené na striedaní teórie a praxe dávajú  možnosť všetkým účastníkom zapojiť sa a vyskúšať si čo najviac priamo na školení. Úvodný zábavný „minikvíz“ či test overenia vedomostí je zaujímavou aktivitou, vďaka ktorej si účastníci zapamätajú viac ako pri bežnom výklade.  Hry vo dvojici, či možnosť zapojiť celý tím do jednej aktivity je príjemnou bodkou overenia si novonadobudnutých teoretických poznatkov v praxi.

Samozrejmosťou sú chutné „coffee breaks“, vďaka ktorým všetci dobijeme energiu na ďalšie aktivity.  Počas celodenných školení si naše sladké prestávky užívame aj vďaka chutným koláčikom od @Katie Frost Bakery.

Aktuálne ponúkame školenia z oblasti sociálnych sietí – Instagramu, Facebooku alebo Youtube. Naše školenia sú kapacitne obmedzené, aby sme zabezpečili čo najindividuálnejší prístup pre každého účastníka a spolu si prešli všetky nastavenia aplikácií a zodpovedali na prípadné otázky.

Pokiaľ máte záujem, budeme radi ak nás kontaktujete pre bližšie informácie! 🙂

Najbližšie sa vidíme na kurze Instagramu, 8. Septembra 2017!

Ďalšie blogy