21. septembra 2017

DIVINO workshopy

Naša záhrada je krásnym miestom, ktoré sa stalo priestorom pre mnohé naše školenia a workshopy. Posledné slnečné lúče leta sme si užili na úžasnom workshope s blogerkami a magazínom Emma. Jeho hlavnou myšlienkou boli KVETY, a to nielen tie skutočné v podaní nášho klienta Kvety.sk, ale aj v podobe nových príchutí vôd klienta Zlatá studňa, ktoré nesú názov DOTYK KVETOV.

Kvety, kvety, kvety…. Zlatá studňa nedávno predstavila nové kvetové príchute svojich vôd. Lotos, levanduľa a baza. Pre nášho druhého klienta Kvety.sk sú kvety každodenným potešením. Spojili sme ich a vzniklo krásne crosspromo priamo u nás v Divino 🙂

Príjemný deň s blogerkami, kvetinovým workshopom a sladkým osviežením nemohol dopadnúť inak, ako na výbornú. Krásnu kvetinovú pozvánku sme poslali blogerkám a do redakcie Emma. Naše pozvanie prijali LucyPug Liliminipug 🙂 , Sweet Lady Lollipop, JanaTini, Fresshion s maminou, The Blond Zebras PatraBene.

Hneď ráno zaplavili našu záhradu kvety od výmyslu sveta a workshop sa mohol začať. Aranžovanie kytičiek je veľmi príjemnou aktivitou, pri ktorej môžete vypnúť a nechať sa unášať fantáziou. Pod vedením pána Očenáša z Kvety.sk si dievčatá vytvorili nádherné kytičky, ktoré si mohli odniesť domov, aby im robili radosť spolu s Dotykom Kvetov od Zlatej studne. Tú mohli u nás samozrejme aj ochutnať.

Ako už v Divino býva zvykom, tak krásny aranžmán nápojov a chutným cupcakes od @KatieFrostBakery nesmie chýbať. Tento krát sme všetko ladili do kvetinových farieb levandule a lotosu 🙂 O tom, že sme dievčatám a redaktorkám z magazínu Emma vyčarili úsmev na tvári svedčilo aj veľké množstvo výstupov na sociálnych sieťach.

Zdieľania obsahu na sociálnych sieťach prinieslo klientom takmer 200 000 organic views 🙂 Vo veľkom množstve to boli práve Instagram Stories, ktoých bol hneď niekoľko a potom samotné posty na Facebooku a Instagrame a dokonca aj na blogoch. Fotka, ktorú postla LucyPug mala vyše 46 000 lajkov!

Každá jedna blogerka ponúkla vlastný pohľad na workshop a zdieľala ho so svojími followermi. Označovanie brandov na sociálnych sieťach malo pozitívny vplyv aj na zvýšenie počtu fanúšikov klientov aj našej agentúry. Klient Kvety.sk zaznamenal na Instagrame v priebehu dvoch dní organický nárast o 100 followerov vo vekovej kategórií 18 – 24 a 25 – 34 rokov.

Celý kreatívny koncept, príprava aj realizácie je vždy v réžií Divino. Pri navrhovaní takýchto krásnych eventov nám nechýba nadšenie a zapálenie pre vec. Veď kto by nemiloval kvety? 🙂 Ak máte záujem o vytvorenie krásneho kreatívneho konceptu pre vás, vašu firmu alebo spoluprácu s blogermi, tak nás neváhajte osloviť!

MADE BY DIVINO WITH <3

Ďalšie blogy