18. novembra 2019

Podnetný klient je motiváciou

Pracovať s náročným klientom je drina. Na druhej strane je príjemné, že vie, čo chce ale aj to, čo nechce. Mantinely sú vymedzené na určité aktivity, ktoré však následne môžu vyrásť do obrovských kampaní, alebo skvelých momentov.

Spolu s klientom uzatvárame ulice a vedieme ľudí k diskusii o živote v meste

Pekným príkladom realizácie náročnej, ale veľmi pútavej kampane bolo podujatie WhatCity?. Konalo sa v máji minulého roka pod záštitou klienta ITB Development na Mickiewiczovej ulici, kde má klient svoje sídlo. Cieľom podujatia a aj developera bolo poukázať na to, aký by mohol byť život na inak rušnej ulici plnej áut a hromadnej dopravy. Májový víkend sa niesol v podobe rôznych pouličných aktivít a boli pozvaní aj medzinárodní účastníci zo sféry urbanizmu a mestského života. Diskusie a prednášky mali hojnú účasť a podporou bolo aj mesto samotné. Na podujatí sa zúčastnil aj primátor Bratislavy.

Podujatie zarezonovalo aj v médiách a vyvolalo diskusiu o verejných priestoroch, ktoré by mali viac slúžiť v prospech ľudí a nie áut.

Viac sa o podujatí dočítate tu:

https://www.bratislavskenoviny.sk/zdravie-a-zivotny-styl/49576-foto-ako-vyzerala-uzatvorenav-mickiewiczova-ulica-cez-vikend-bez-aut-a-mestskej-dopravy

Chodíme po stavbách a sledujeme ako sa vyvíjajú

Developerský klient je zárukou toho, že na nudu môžete zabudnúť. Ako account sa okrem písania článkov a komunikácie s médiami dočkáte aj rôznych obhliadok projektov, ktoré sú vo výstavbe. Život vznikajúcich budov zaznamenávame v bodoch, kedy sú pre médiá zaujímavé.

Skúsenosti by sa mali prenášať aj na mladšie generácie. To si osvietení developeri uvedomujú. ITB Development si každoročnú projektovú spoluprácu váži. Študenti majú reálne zadanie, ktorého výsledkom je aj jeho realizácia. To, že práca so študentmi je náročná, vyústilo aj do článku o tejto spolupráci.

Posledná realizovaná spolupráca na projekte Čerešne living, kde sa študenti popasovali s témou „Pavilón“ bola ukážkou toho, že teória nestačí. Išlo o objekt na streche jednej z budov, ktorý dotvára atmosféru okoliu. Na Dni otvorených dverí ho mali možnosť obdivovať všetci návštevníci.

https://www.archinfo.sk/diela/studentska-praca/pavilony-f-ckups.html

Projekty pod drobnohľadom relevantných médií

Vlajkovou loďou ITB Development je bezpochyby ich projekt Gansberg Koliba, ktorý nadobudol finálny vzhľad. V tejto fáze sme prizvali redaktorov z Trendu na obhliadku pre rubriku Rande s realitou. Takáto spolupráca s novinármi bola o to zaujímavejšia, že nešlo o bežný článok, ale o pohľad na stavbu očami pozvaných odborníkov a redaktorov z oblasti realít a developmentu, ktorí mali aj „rýpavé“ otázky.

To, či projekt prešiel hodnotením, si môžete prečítať tu: https://reality.etrend.sk/byvanie/gansberg-koliba-developer-si-na-vlajkovej-lodi-dal-zalezat.html

My môžeme poďakovať dlhodobej a fungujúcej spolupráci s redakciou magazínu Trend.

Neustále výzvy sú pre nás hnacím motorom a pri náročných klientoch si vážime úspechy, ktoré dosahujeme. Môžeme byť súčasťou deja a využívať svoje skúsenosti. Konkrétne v spolupráci s ITB Development je tiež devízou accounta znalosť v oblasti stavebníctva.

 

ZM

Ďalšie blogy