2. mája 2018

#DivinoPomáha

Nie je tajomstvom, že naše know- how radi odovzdávame prostredníctvom rôznych školení, workshopov a prednášok. Tento rok sme sa rozhodli zorganizovať aj sériu bezplatných školení pre neziskové organizácie, aby sme im pomohli zorientovať sa v online marketingu.

INSTAGRAM

Prvé školenie je na tému Instagram.  Je to aktuálne najviac aktívna sociálna sieť a nemusí sa na nej komunikovať len prostredníctvom pekných fotiek. Netreba sa preto báť tejto aplikácie. Našim cieľom je naučiť ľudí z neziskoviek pracovať s touto aplikáciou a ukázať im jej možnosti a ako ju môžu využiť pre svoju značku. Naše školenie je naozaj pre všetkých, začiatočníkov aj pokročilých.

 

ČO VÁS NAUČÍME?

1. Založenie účtu a výhody Business účtu (Osobný alebo súkromný profil a aké údaje získate vďaka Business účtu?)

2. Stratégia komunikácie (Áno, Instagram je primárne o krásnych fotkách, ale to nie je to jediné, čo sa tam dá komunikovať.)

3. Ako naplno využívať všetky nástroje Instagramu (Ako každá sociálna sieť, tak aj Instagram ponúka rôzne nástroje, ktoré sa neustále inovujú a je dobré sa v tom aspoň trochu orientovať.)

4. Instagram Stories (Abosolútne #musthave pre všetkých.)

5. Platená reklama (Nie je to podmienkou komunikácie, ale pomôže vám zvýšiť zásah príspevkov.)

 

CHCETE SA ZÚČASTNIŤ?

Pokiaľ ste neziskovka a chcete sa zúčastniť tohto školenia, tak je potrebné prihlásiť sa u našej Mišky – bosakova@divino.sk /+ 421 917 682 860. Školenie sa bude konať  31.mája od 8:30 do 12:30 v Bratislave a miesto neskôr upresníme podľa počtu prihlásených. 

Pokiaľ poznáte neziskovku, ktorá by sa rada zúčastnila tohto školenia, tak ju môžete odkázať na náš Facebook event.

Teším sa na Vás! 🙂

Ďalšie blogy