12. augusta 2019

DIVINO školenia

Pre našich klientov nie sme len agentúrou, ktorá pripravuje návrhy podľa zadaní, ale snažíme sa byť aj ich poradcami a partnermi nielen v oblasti online marketingu a trendov, ale aj v oblasti PR a influencer marketingu. Jedným z našich cieľov je vzdelávať a nebáť sa ukázať ako pracujeme.

Aktívne sa už tretím rokom venujeme školeniam v oblastiach, v ktorých poskytujeme naše služby. Zoznam našich najobľúbenejších školení môžete nájsť na webe www.divino.sk/new.

 

ONLINE

Sociálne siete sú stále aktuálnou témou a mnohí klienti majú záujem rozvíjať sa v tejto oblasti. Buď z hľadiska toho, že sa chcú tomu aktívne vo firme venovať alebo si chcú rozšíriť obzory, aby si vedeli odkontrolovať reporty a iné aktivity, s ktorými sa v praxi stretávajú.

Ponúkame nielen otvorené školenia, ktoré máme vždy vypísané na stránke, ale tiež individuálne konzultácie, kde si podrobne vieme prejsť plán a stratégiu pre vaše sociálne siete. Stačí nám len napísať.  🙂 

V rámci online školení ponúkame klasicky Instagram, Facebook (komunikácia, stratégia, managovanie diskusií, porovnanie slovenského a českého trhu) a najnovšie aj Youtube a LinkedIN, ktorý aktuálne zažíva renesanciu a stáva sa veľmi popoulárnym nástrojom pre firmy a ponúka veľký priestor na budovanie osobného brandu s prepojením na firmu.

PR a krízová komunikácia

Public Realtions aktuálne nie je už len o vzťahoch s médiami, ale tiež o vzťahu s novou generáciou ľudí, ktorí prostredníctvom sociálnych sietí vedia ovplyvniť nákupné správanie väčšej masy, teda s influencermi. Na našich školeniach vám vieme ukázať kedy využiť práve tento marketingový nástroj, ako s nimi spolupracovať, na čo si dať pozor a aké výsledky viete dosiahnuť pomocou influencerskej spolupráce.

Netreba zabúdať ani na klasické PR a dobre napísanú tlačovú správu, produktový tip alebo vhodne pripravený email do médií.  Venujeme sa aj témam ako je písanie tlačových správ, komunikácia s médiami krízovej komunikácii. 

 

Soft skills a osobnostný rozvoj

Presne tieto druhy školení sú vhodné aj ako forma vzdelávania pre firmy alebo jednotlivcov. Prezentačné zručnosti alebo školenie time managementu vám dajú návod na to, ako si usporiadať svoj pracovný deň alebo ponúknu tipy a triky ako znížiť stres z vystúpenia pred väčším publikom alebo len na menšej tendrovej prezentácii.

Podpora kreativity a improvizácie vám ukáže nové techniky, vďaka ktorým viete rozprúdiť vaše myšlienky a viesť  ich mimo naučených rutín. Ukážeme vám iné prístupy k písaniu a rozprávaniu a ako vtiahnuť publikum do príbehu.

Školenie Typológia osobnosti je skvelou formou osobnostného rozvoja aj teambuildingovej aktivity, kde sa dozviete svoje silné, slabé stránky a ako dokážete fungovať a pracovať v tíme. Prečo niekoho bavia tabuľky a druhému to trvá celý deň. Jednoducho prečo je dobré podporovať prácu vo vášni a naopak hľadať možnosti ako jednoduchšie zvládnuť to, čo vám v práci nejde.

Teambuildingy a eventy

Nie sme síce eventová agentúra, ale máme skúsenosti s tvorbou a organizáciou teambuildingov a tiež vieme poskytnúť naše know-know pri príprave a vymýšľaní kreatívneho poňatia teambuildingu.  Pekný príklad našej práce si môžete pozrieť na našom blogu, kde sme pripravovali teambulding pre BEPON.

CSR

Na záver spomenieme našu CSR aktivitu – Divino Pre vás #ZaleziNam, ktorej sa venujeme už druhým rokom, a to sú otvorené školenia pre neziskovky, kde im poskytujeme naše know-how a pravidelne sa stretávame aspoň 4-krát do roka v našom domčeku. Tento rok to bolo školenie na tému Facebook komunikácia a novinky z Instagramu a Ako na video obsah a Youtube. Na jeseň nás čaká ešte LinkedIn.

PREČO DIVINO?

Výhodou našich školení je príjemné prostredie nášho officu, rodinný dom so záhradou, ktorý dodáva našim školeniam uvoľnenú atmosféru. Niektoré školenia sú robené formou workshopov založených na striedaní teórie a praxe, čím sa všetci účastníci zapoja a vyskúšajú si čo najviac priamo na školení. A samozrejme sa tešíme pozitívnej spätnej väzbe,  s ktorou naši účastníci odchádzajú.

Pokiaľ máte záujem, budeme radi ak nás kontaktujete pre bližšie informácie.  🙂

Ďalšie blogy