28. mája 2018

Čo všetko stíhame?

Sme síce do veľkosti strednou agentúrou, ale sme prítomní na rôznych veľkých eventoch a konferenciách. Niektoré dokonca organizujeme a niekde sme odborný garant.

Trend PR Academy

PR Academy je podujatie, ktoré pravidelne organizujeme spolu s Trendom už tretí rok. Vyberáme a oslovujeme speakrov a navrhujeme témy. Tento rok už máme za sebou prvú PR Akadémiu, ktorej témou bol influencer marketing a tú druhú zameranú na internú komunikáciu uvidíte už 30.mája.  Každý rok sa tam nájdu zaujímaví speakri a značky, ktoré stoja za to. Tento rok to boli mená ako Ford, O2, Adidas, Kvety.sk Dôvera a blogerka JanaTini a tešiť sa môžete na Nadáciu Volkswagen Slovakia, US Steel Košice, Profesiu, Orange či Ikea.

Creative Academy

Tento rok sme prvý krát odborným garantom predmetu PR komunikácia vo večernej akadémii kreativity. Študentom sa snažíme odovzdať čo najviac z oblastí koroporátneho PR, porduktového PR, krízovej komunikácie či inlfuencer marketingu. Teoretické skúsenosti striedajú praktické zadania.

EUBA

Vzdelávame aj študentov, ktorí ešte až tak neprišli do kontaktu s praxou a snažíme sa im ukázať na príkladoch ako funguje PR v reálnom živote, nie len v knihách a teóriách. V letnom semestri sme mali niekoľko prednášok v rámci predmetu Public Relations na Ekonomickej univerzite.

Marketing Summit

Tradičná marketingová konferencia pre marketérov, ľudí z PR prostredia, online marketingu či kreatívcov. Aj tento rok budeme na nej prítomní. Nie všetci, ale hlavne naša Simona, ktorá bude viesť workshop na tému „Ako robiť poriadny influencer marketing, aby prinášal dlhodobý efekt“ spolu s Janou Malaga a Milanom Stupkom. Vidíme sa 14. júna v Bory Mall!

 

Bloger roka a Fit Leader

S influencermi pracujeme na dennej báze, a preto sme radi, že môžeme byť súčasťou poroty Bloger roka 2018. Tento krát v kategórii Instagram. A tiež pomáhame portálu Cvičte.sk vybrať Fit Leadera. Jednou z cien pre víťaza je aj školenie „Ako na Instagram“.

 

BeSkilled

Novovzniknutý projekt zameraný na vzdelávanie v oblasti marketingu, digitálu a komunikácie v Bratislave. V rámci otvorených školení, ktoré budú ponúkať, budete môcť vidieť aj našu Simonu, ako odborníčku na PR komunikáciu.

 

Mamy v pohode

Konferencia z našej dielne, ktorá odštartovala prvý ročník v januári a pokračujeme eventom v Žiline a potom opäť v Bratislave. Podujatie pe všetky ženy, ktoré už mamami sú alebo sa na materstvo ešte len chystajú. Dve sály plné zaujímavých speakeriek, ktoré vám prinesú inšpirácie z reálneho života. Sledujte náš web – www.mamyvpohode.sk, Facebook alebo Instagram.

#DivinoPomáha

Séria bezplatných workshopov, ktorú sme sa rozhodli venovať neziskovým organizáciám zadarmo.  Venujeme im náš čas a know-how a veríme, že im pomôžeme zlepšiť sa v rámci online a PR komunikácie. Začíname už 31.mája školením Instagramu.

Keď pravidelne sledujete náš Instagram, tak vám nič z našich aktivít neujde! 🙂 

Ďalšie blogy