21. júna 2018

Bepon Camp 2018 – Teambuilding

OŠČADNICA, 16.6.2018 - Začiatok júna patril v našej agentúre intenzívnym prípravám teambuildingu zamestnancov spoločnosti BEPON. Mali sme tú česť sa na tomto naozaj skvelom evente podieľať ako PR agentúra, co-organizátor a v závere sme mali pocit, že sme jednoducho súčasťou BEPONU.

Z predošlých skúseností s organizáciou podobných aktivít  a aj vďaka tomu, že BEPON je náš klient, sme dokázali myslieť dopredu, na to akí ľudia pre BEPON pracujú, čo by asi tak mohli chcieť a čo aj nie. Vedeli sme o skúsenostiach, ktoré má spoločnosť už za sebou (predsa len svojich ľudí poznajú najlepšie) a tak sme boli schopní „ušiť“ im program takmer na mieru. 🙂 

Zamestnanci BEPONU sú väčšinou ženy, rôznych vekových skupín, ale aj muži – väčšinou mladší. V celku je to ale veselá kopa, ktorá sa rada baví, súťaží, a užíva si takýto benefit plnými dúškami.

Pre všetky vyššie uvedené dôvody pripravil DIVINO team program aktivít, ktoré pokryli viacero oblastí spoločenského a kultúrneho života, aby sa vedel zapojiť naozaj každý.

10 stanovíšť, kde mali účastníci možnosť otestovať svoje znalosti zo všeobecného prehľadu, bulvárneho života, hudby, rozprávok, slovenského jazyka, geografie, ale aj možno pre niektorých ešte len objaviť svoju kreatívnu stránku pri zdobení vajíčok, či zistiť akú majú kondičku pri valčekovom tanci.

Potom, čo všetci ukončili aktivity na stanovištiach nasledovalo vyhodnotenie bodov, bártrovanie v našom „obchode“ so súčiastkami pre akvadukt, ktorý bolo treba postaviť, aby sme spoločnými silami „pomohli dedine bez vody“. A práve pri stavaní akvaduktu sa tímový duch preukázal najviac. Tí šikovnejší vedeli pomôcť iným, a to aj napriek tomu, že im šlo o víťazstvo.

Nočná bubnovačka zasa spojila všetkých rytmom a super atmosférou!

Cesta stanovišťami bola intenzívna ale nie vyčerpávajúca natoľko, aby si zvyšok večera vedeli užiť s DJom pri dobrej hudbe. Reakcia všetkých, ktorí sa zúčastnili bola, že to bol zatiaľ najlepší BEPON CAMP, pretože sme dokázali odhadnúť čo chcú a čo môžu. Doteraz dostávame skvelé odozvy. Dôkazom toho je množstvo fotografií, videí, odkazov a pre nás bol najväčším dôkazom priateľskosť a radosť s akou nás prijali a s akou sa s nami na konci lúčili.

My, ako tím DIVINO, sme hrdí, že sme to dali tak ako sme to dali, pretože sme urobili to najlepšie čo vieme a v podstate to bol tak trochu aj náš teambuilding, pretože ak by sme sa nemali a neboli ochotní jeden druhému pomôcť a byť pro-aktívni a aktívni, bolo by to asi zložitejšie.

Stále je čo vylepšovať a tiež sa stále učíme na vlastných chybách, ale tých chýb je stále menej a my vieme, že aktivity takéhoto rázu posúvajú vpred aj nás, a my sa veľmi tešíme!

Ďakujeme BEPONU za túto príležitosť a tiež všetkým, ktorí sa podielali, či už bubeníci, FunFace s fotocornerom, Dj, Penzión RAMI… 🙂 

Ďalšie blogy