12. júla 2018

Júlové #TopPäť DIVINO

Víkendové letné čítanie na tému, čo nové máme vo svete sociálnych médií. ☺

Instagram – Už ste si pozreli všetko!

Určite sa vám stalo, že ste si z nudy aspoň 10-krát otvorili Intstagram a bezcieľne scrollovali Feed. Teraz však na vás vybehne upozornenie, že už ste naozaj všetko podstatné videli a môžete sa vrátiť k práci.

 

Instagram – Ask me!

Instagram Stories prinášajú novú fičúru v podobe otvorených otázok, ktoré prinesú väčší engagement pre blogerov alebo značky. Doteraz ste mohli dať iba anketu, kde sa dalo hlasovať za A alebo B a teraz môžete položiť otázku, na ktorú vám fanúšikovia môžu odpovedať celou vetou alebo to využiť tak, že vyzvete fanúšikov, aby sa vás opýtali čo len chcú a vy odpoviete v Stories.

Instagram – Miliarda užívateľov mesačne prekonaná

Presne tak, táto sociálna sieť rastie veľmi rýchlo a vďaka neustále novým možnostiam v organickom či platenom obsahu sa stáva obľúbenou nielen u marketérov, ale aj u užívateľov mladšej a strednej vekovej kategórie a samozrejme u značiek.

 

Facebook – Info and Ads

Celkom malá vec, ktorá sa objavila na ľavej lište každej Facebook profilu značiek. Keď si na to kliknete, tak zistíte niekoľko zaujímavých informácií o konkurencii. A to, kedy bola stránka založená, či niekedy zmenila meno a to najdôležitejšie, aké sponzorované posty jej aktuálne bežia. V prípade medzinárodných profilov si to viete filtrovať podľa krajín.

#InstagramTestuje

Hneď dve veci, a to button MUSIC a KOLÁŽE v Stories priamo bez toho, aby ste museli používať ďalšie aplikácie.

Zdroj obrázku: newsfeed.cz

Ďalšie blogy